Sedaş "proje Fikri Yarışması"nda Öğrencilerimize Mansiyon Ödülü

SEDAŞ "PROJE FİKRİ YARIŞMASI"NDA ÖĞRENCİLERİMİZE MANSİYON ÖDÜLÜ

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de toplam 1,6 milyon tüketiciye ve 3,4 milyon nüfusa enerji dağıtım hizmeti veren SEDAŞ’ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği SEDAŞ Proje Fikri Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Ön değerlendirmeyi geçerek finale kalan 13 proje, Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi akademisyenleri ve SEDAŞ yöneticilerinin oluşturduğu jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca SEDAŞ yönetimince, Üniversite Rektörlüklerine teşekkür için hazırlanan plaketlerin sunumu yapıldı.

Yarışmaya "İstatistiki Yöntemlerle Kaçak Elektrik Kullanımının Tespiti" konulu çalışmasıyla katılan bölümümüz öğrencilerinden Mustafa ER ve "Enerji İletim Hatları ve İzolatörlerdeki Buz ve Kar Kalınlığının LabView Tabanlı Görüntü İşleme Metodu ile Tespiti" konulu çalışmasıyla katılan bölümümüz öğrencilerinden Osman ŞAHAN ve Muhammed AKGÜL mansiyon ödülü almaya hak kazandılar.

Kendilerini bölümümüz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

EEM Bölüm Başkanlığı