2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bitirme Çalışması Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİTİRME ÇALIŞMASI DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİTİRME ÇALIŞMASI DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLER TEZLERİNİN ÇIKTILARINI CİLTLETEREK (SPİRAL CİLT DE YAPTIRILABİLİR) 4 KOPYA HALİNDE (HER KOPYANIN ARKA KAPAK SAYFASININ İÇ BÖLÜMÜNE BİRER TANE CD ZARFI YAPIŞTIRILACAK VE HER ZARF İÇİNE,TEZİN WORD VE PDF HALİ OLAN TEK BİR CD KONULACAKTIR. TEZ BÖLÜMLERİNİN HEPSİ -DIŞ KAPAK, İÇ KAPAK, İÇİNDEKİLER, ŞEKİLLER LİSTESİ, TABLOLAR LİSTESİ, KISALTMALAR, TEŞEKKÜR, ÖZET, ÖNSÖZ, GİRİŞ, ÇALIŞMA BÖLÜMLERİ, KAYNAKLAR, ÖZGEÇMİŞ vs.- TEK BİR WORD VE TEK BİR PDF DOSYASINDA OLMALIDIR. CD'NİN ÜZERİNDE TEZİ HAZIRLAYAN ÖĞRENCİNİN/ÖĞRENCİLERİN AD-SOYAD VE ÖĞRENCİ NO BİLGİLERİ OLMALIDIR.) EN GEÇ 3 OCAK 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12.00'A KADAR BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM ETMELİDİRLER.

AYRICA BU ÖĞRENCİLER BİTİRME ÇALIŞMALARINI BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM ETMEDEN ÖNCE "BİTİRME ÇALIŞMASI BAŞVURU FORMU"NU DOLDURUP  EN GEÇ 22.12.2017 CUMA GÜNÜNE KADAR ARŞ.GÖR. CEYDA AKSOY TIRMIKÇI'YA BIRAKMALIDIRLAR.

BİTİRME ÇALIŞMASI İLE İLGİLİ BAŞVURU FORMUNA, YAZIM KURALLARINA vs. DİĞER BİLGİLERE VE ÇALIŞMAYA AİT HAZIRLACAK POSTER ŞABLONUNA http://www.eee.sakarya.edu.tr/tr/icerik/7623/16264/bitirme-ve-tasarim-calismalari LİNKİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. POSTER A2 BOYUTUNDA 420mm*594mm DİKEY BASILMALIDIR.

BİTİRME ÇALIŞMASI SINAV GÜNÜ VE SAATİ DAHA SONRA DUYURULACAKTIR.

EEM BÖLÜM BAŞKANLIĞI