Bitirme Çalışması Sistemi Tabis Bilgilendirmesi (bitirme Çalışması Dersi Danışman Seçimi)

BİTİRME ÇALIŞMASI SİSTEMİ -TABİS- BİLGİLENDİRMESİ (BİTİRME ÇALIŞMASI DERSİ DANIŞMAN SEÇİMİ)

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Bitirme Çalışması dersini alan öğrencilerimiz için Danışman Seçimi aşaması 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 12.00'da başlayacak ve 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 12.00'da sona erecektir.

Bitirme Çalışması dersini alan öğrencilerimiz danışman seçimlerini tabis.saueem.com adresi ile ulaşılan TABİS sistemine girerek yapacaklardır. Sistem yukarıda belirtildiği gibi 15 Şubat 2018 perşembe günü saat 12.00'da aktif hale geçirilecektir.

TABİS sistemi kullanılarak danışman seçiminin ne şekilde yapılacağı ile ilgili bilgilere ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.

16 Şubat 2018 Cuma günü saat 12.00 itibariyle danışmanlık istekleri herhangi bir öğretim üyesi tarafından kabul edilmeyen ya da danışman seçimi yapmayan öğrencilere danışman ataması otomatik olarak yapılacaktır.

EEM BÖLÜM BAŞKANLIĞI