2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Çalışmaları Sergisi Gerçekleştirildi
2017-2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BİTİRME ÇALIŞMALARI SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bölümümüzün 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Çalışmaları Sergisi Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Gerçekleştirildi.

Bitirme Çalışmaları Sergisi'nin hazırlanması ve gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen değerli idarecilerimize, bitirme çalışmalarının değerlendirilmesi aşamasında vakitlerini ayıran bölümümüzün değerli öğretim üyelerine, öğrencilerimize tecrübelerini aktaran ve bitirme çalışmalarıyla ilgili değişik bakış açıları sunan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

EEM Bölüm Bşk.