2018-2019 Güz Dönemi Mühendislik Tasarımı Dersi Alan Öğrencilerin Dikkatine

2018-2019 GÜZ DÖNEMİ MÜHENDİSLİK TASARIMI DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mühendislik Tasarımı Dersini alan öğrenciler derse ait çalışma raporunu “Bitirme/Tasarım Çalışması Yazım Kılavuzu” formatına uygun olacak şekilde hazırlayacak, ciltlettirecek (spiral cilt de yaptırılabilir.) ve en geç 11.01.2019 Cuma günü saat 12.00'a kadar (danışman, danışmanlığını yaptığı tasarım öğrencilerinden çalışma raporlarını daha erken bir tarihte teslim etmesini de isteyebilir.) Mühendislik Tasarımı Dersi danışmanına teslim edecek; Tasarım Dersi Sınav/Sunum tarihi ise danışman tarafından belirlenecektir.

Mühendislik Tasarımı dersini alan öğrencilerin çalışma raporlarının son halini (dış kapak, içindekiler, şekiller listesi, tablolar listesi, çalışma bölümleri, kaynaklar, özgeçmiş vs. hepsi tek bir pdf olarak) en geç 10.01.2019 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar

eemtasarim2019@gmail.com

e-posta adresine de göndermeleri mecburidir.

Grup halinde hazırlanan tasarım ödevlerinde tasarım danışmanına tek bir çalışma raporu teslim edilecektir. Bu ödevlere ait çalışma raporunun dış kapağında gruptaki tüm öğrencilerin bilgileri (isim-soyisim vs.) olmalıdır. Yukarıda belirtilen e-posta adresine gruptaki öğrencilerden sadece birinin pdf halindeki çalışma raporunu göndermesi yeterlidir.

Mühendislik Tasarımı dersini alan öğrencilerin ekte yer alan “Bitirme/Tasarım Çalışması Başvuru Formu”nu doldurarak en geç 21.12.2018 Cuma günü saat 14:00’e kadar Arş. Gör. Halime HIZARCI’ya teslim etmeleri gerekmektedir. (Başvuru Formunda, Grup Numarası kısmının doldurulmasına gerek yoktur. Danışmana imzalatılmaksızın teslim edilebilir.)

linkinden ulaşılabilir.

EEM Bölüm Başkanlığı

ÖZET

1. Tasarım çalışması raporu, Bitirme/Tasarım Çalışması Yazım Kurallarına (dış kapak bölümünde “Bitirme Ödevi” yerine “Tasarım Ödevi” yazılmalıdır; iç kapağa gerek yoktur.) göre hazırlanacak ve çalışmanın çıktısı ciltlenerek tasarım dersi danışmanına teslim edilecek.
  2. Tasarım çalışmasının tümü tek bir pdf halinde eemtasarim2019@gmail.com adresine gönderilecek.
  3. Bitirme/Tasarım Başvuru Formu doldurulup Arş.Gör. Halime Hızarcı'ya teslim edilecek.